T +31 (0)20 645 11 15
OVER AMSTEL GRAPHICS

Amstel Graphics

Is importeur en wederverkoper van een grote variëteit aan toonaangevende merken en oplossingen in de traditionele grafische en digitale drukwereld. Amstel Graphics is specialist in het leveren en onderhouden van een compleet print, print finishing en after press programma en staat bekend om haar jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap. Bovendien beschikken wij over een uitstekende service organisatie.

Klant centraal

Bij Amstel Graphics staat de klant centraal. Niet in woorden, maar in daden. Wij realiseren ons dat u met uw machinepark geld moet verdienen. Daarom moeten uw machines te allen tijden goed functioneren. Daar zorgen wij voor. Daarvoor staat een zeer gedreven team met gemotiveerde en bekwame medewerkers paraat. Daarnaast beschikken wij over een grote moderne en goed geoutilleerde werkplaats. Daar worden alle machines voor levering grondig gecontroleerd en getest. Occassions worden gereviseerd zodat deze weer als 'nieuw' en met garantie in gebruik genomen kunnen worden. Onze technische dienst beschikt over een 'electronica check corner' en eigen bankwerkerij. Ook hebben wij een uitgebreid onderdelenmagazijn van waaruit we vrijwel alle onderdelen direct uit voorraad kunnen leveren. Uw bedrijfszekerheid is voor ons een prioriteit.

Welkom in Amstelveen

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen in ons bedrijf. Wij tonen u graag onze showroom en werkplaats. Een prima omgeving om zelf eens rustig te kijken of een uitgebreide demonstratie bij te wonen. Samen met u brengen wij graag in kaart welke toegevoegde waarde onze merken en oplossingen uw organisatie op kunnen leveren. Niet voor niets zeggen we: 'Amstel Graphics, uw partner in de grafische industrie'