T +31 (0)20 645 11 15
  • slide-n1.jpg
  • slide-n3.jpg
  • slide-n2.jpg
NIEUWS

Verloop drukkerij kiest weloverwogen voor de Horizon Stitchliner Mark III

De voorman nabewerking Jeroen Slikker met een goed gevoel bij de nieuwe Horizon Stitchliner Mark III

Al jaren ziet Verloop drukkerij in Amstel Graphics een betrouwbare partner voor allerlei afwerkingsmachines. ‘Toen wij jaren geleden startten met het in eigen huis produceren van geniete brochures, kwamen we al snel in gesprek met Rob de Kort. Zijn enthousiasme en betrokkenheid zorgden er voor dat wij met de machines van Horizon gingen werken.’ vertelt Arjan Verloop, directeur van dit in Alblasserdam gevestigde grafische bedrijf.

Magazines

Arjan: ‘Eén van de kernactiviteiten van onze drukkerij is het vormgeven en produceren van magazines. De oplages hierbij variëren van enkele honderden tot dertig- of veertigduizend exemplaren. De machines van Horizon functioneren prima binnen dit productenpakket. Na bijna tien jaar trouwe dienst en vele miljoenen brochures geproduceerd te hebben, waren we toe aan een nieuwe Stitchliner. Voorman nabewerking Jeroen Slikker wilde zich eerst oriënteren op de machine mogelijkheden in de markt. Na een demo met lastige papiersoorten en een groot aantal pagina’s, viel de keus op de Horizon Stitchliner Mark III. Een variant met twee torens met elk tien stations.’

Hogere productiviteit

Arjan: ‘De Stitchliner Mark III is inmiddels geïnstalleerd en er zijn verschillende medewerkers ingewerkt op de machine. Na wat gewenning draait de machine momenteel tot volle tevredenheid. Voor ons type werk is dit de ideale machine. Snel omstellen en gemakkelijk te bedienen. En ten opzichte van de vorige Stitchliner een betere aanleg en opstoting in de ‘hoek’ in combinatie met een betere ril, zorgen voor mooiere brochures en een hogere productiviteit.’ Jeroen is tevreden en kan dan ook met goed gevoel bij de machine op de foto gaan.