Amstel Graphics presenteert op de Grafische Vakbeurs

Europese Horizon primeurs

  • De variabele driesnijder HT-1000V. Voorzien van bewezen barcode leestechnologie voor nog efficiënter en beter snijden van variable boekproducties.  • Van losblad tot gebrocheerd. De allround HOF-400 High speed Offline Feeder is aanzienlijk flexibeler en biedt nog meer mogelijkheden met rillen, vouwen en hechten.  • Op de Smart Book Solution, samengesteld uit een geavanceerde Hunkeler Unwinder UW-6 en Cutter CS-6 en een Horizon vouw- en garenloos bindsysteem, demonstreren wij het inline produceren van boeken met een variabel formaat en dikte.


Deze productinnovaties werden op Drupa aangekondigd. Volgende week worden die, na een intensief gecertificeerd testtraject in Japan, voor het eerst in Europa gedemonstreerd op onze stand. Komt dat zien!

Aanmelden

Nog niet aangemeld voor de Grafische Vakbeurs? Vul onderstaande code in en uw GRATIS toegang wordt binnen enkele muisklikken geregeld.

Aanmeldcode 7130004301

Innovationdays primeurs nu al te zien in Gorinchem

Naast de Horizon primeurs lichten wij in onze stand alvast een tipje van de sluier op, van het nieuws dat op de Innovationdays in Luzern wereldkundig gemaakt wordt. Wij demonstreren een aantal nieuwe oplossingen, die van 11 tot en met 15 februari 2013 in Zwitserland te zien zijn. Ook voor die primeurs is Gorinchem ‘the place to be’.

Meer informatie over de Innovationdays, klik hier.

Welkom

Stap tijdens uw beursbezoek gerust bij ons binnen. Amstel Graphics is met drie naast elkaar gelegen stands present. Daar hoeft u wat ons betreft niet omheen. Welkom!

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Amstel Graphics.
Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Stelt geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.


© 2013 Amstel Graphics   Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC    Opmaak en distributie: Danto Creatieve Communicatie