Innovationdays succesvol

Amstel Graphics speelde, als exclusief vertegenwoordiger van Hunkeler in Nederland, een actieve rol tijdens de succesvolle Innovationdays. Enkele noviteiten voor u op een rij:

Wereldpremière

De nieuwe POPP8-apparatuur beleefde tijdens de Innovationdays een wereldpremière. De unwinder en de rewinder halen een topsnelheid van maar liefst 305 meter per minuut. Op dit moment halen alleen de allersnelste full colour inkjet printers die snelheid.

HL6 laserstans module

De nieuwe laserstans HL6-module trok veel bekijks. Hiermee kan een bedrukte papierbaan met een laser voorzien worden van onder andere verschillende perforaties en stansgaten, slitten en handtekeningen graveren. En dat alles bij een snelheid van 150 meter per minuut.


PC7 coating module

Met de nieuwe PC7 coating module kan drukwerk van de rol worden voorzien van een all-over dispersievernis. Diezelfde module kan ook worden gebruikt om een papierbaan voor het printen van een primer te voorzien, zodat er een betere afdrukkwaliteit kan worden behaald.

Smart Book Solution

Er was veel belangstelling voor het inline produceren van boeken met een variabel formaat en dikte. Dat gebeurde op de Smart Book Solution, samengesteld uit een geavanceerde Hunkeler Unwinder UW-6 en Cutter CS-6 en een Horizon vouw- en garenloos bindsysteem.

Innovationdays in beeld

De beelden gemaakt tijdens de Innovationdays - door de bekende fotograaf Giuseppe Toppers - staan gepubliceerd in een online fotoalbum.


Innovationdays in de pers

Diverse grafimedia en document vakbladen hebben over de Innovationdays gepubliceerd. Dat zijn onder andere:

Het slimme Zwitserse succesmodel [Compres]
Inkjetleveranciers jagen op offsetmarkten [Graficus]
Opmars inkjet lijkt niet te stoppen [Pers]
Inkjetprinters op zoek naar volume [VIPDoc]

Innovationdays 2015

Handig om alvast te weten: de volgende Innovationdays worden gehouden van 23 tot en met 27 februari 2015 in Luzern.U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Amstel Graphics.
Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.


© 2013 Amstel Graphics   Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC    Opmaak en distributie: Danto Creatieve Communicatie