Leon van Nunen (links) en Gunter Waumans van Best-Matic bij de nieuwe Horizon Stitchliner.

Control Media boekt tijdwinst met Horizon Stitchliner

Control Media heeft onlangs kort na elkaar twee Horizon Stitchliner verzamelhechters gekocht. ‘Dat scheelt ons in de afwerking van brochures heel veel tijd’, zegt algemeen directeur Leon van Nunen.

> Lees verder

Jan van Baar (links) en Björn van Hamond bij de nieuwe Hunkeler snijmachine / stapelunit.

Beeld: Bert Troost

RPI Paro haalt het maximale er uit

RPI Paro heeft achter de HP 7250 webprinter een Hunkeler snijmachine / stapelunit geïnstalleerd. Dat werkt volgens supply chain manager Björn van Hamond uitstekend. ‘Met de Hunkeler snijmachine / stapelunit halen we het maximale er uit’.

> Lees verder

Horizon SmartStacker

Horizon SmartStacker, de nieuwe snij- en vergaaroplossing, is klaar om de wereld te veroveren. Na uitvoerige testtrajecten is de SmartStacker nu leverbaar zowel nearline bij diverse HP Indigo systemen, als inline achter de HP Indigo 10000 Digital Press.

> Lees verder

Jeroen Rothert (links) en Edwin Schavemaker bij de nieuwe Hunkeler POPP6 Rewinder.

Beeld: Giuseppe Toppers | Danto

Intermail heeft de perfecte oplossing

Intermail heeft voor en achter de nieuwe Océ ColorStream 3200 van Canon gekozen voor Hunkeler POPP6 systemen om het papier van de rol af te wikkelen en weer op te rollen. Adjunct directeur Jeroen Rothert is er blij mee. ‘De enorme snelheden van meer dan 200 meter per minuut en verschillende papiersoorten en gramgewichten vragen gewoon om een robuust afwikkel en oprolsysteem. Met Hunkeler hebben we de perfecte oplossing’.

> Lees verder

Vakbeurs voor de Creatieve Industrie

Amstel Graphics is in maart met een stand aanwezig op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie. Deze nieuwe vakbeurs wordt gehouden van 11 tot en met 13 maart in Hardenberg.

Meer informatie en registreren:
www.evenementenhal.nl/hardenberg/beurzen/view/202/creatieve-industrie

Uw registratiecode voor gratis entreebewijzen is 6140004301

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Amstel Graphics.
Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.


© 2014 Amstel Graphics   Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC    Opmaak en distributie: Danto Creatieve Communicatie