Snel groeiende vraag naar kleinere oplages boekproducties

Complete Horizon BQ-470 garenloos bindmachine en HT-1000V driesnijder opstelling bij CPI Koninklijke Wöhrmann.

CPI Koninklijke Wöhrmann heeft een nieuwe Horizon BQ-470 garenloos bindmachine en in-line geplaatste variabele HT-1000V driesnijder aangeschaft om de snel groeiende vraag naar kleinere oplages boekproducties aan te kunnen.

> Lees verder

Variabele HT-1000V driesnijder voor Printforce

Rombout Eikelenboom (rechts) en Fons van Leusden bij de HT-1000V driesnijder.

Printforce heeft gekozen voor een Variabele HT-1000V driesnijder van Horizon. Uniek aan deze oplossing is de barcodelezing waardoor de driesnijder zich automatisch op de juiste snijmaten instelt.

> Lees verder

Dat scheelt een hoop handmatig werk

Dürselen stapelkeerstation DS.02

Senefelder Misset heeft een Dürselen stapelkeerstation DS.02 gekocht. Dat scheelt een hoop handmatig werk op de afdeling nabewerking.

> Lees verder

Even voorstellen: Jack BruinIn deze nieuwe rubriek komt Jack Bruin aan het woord, die na een carrière van meer dan 50 jaar in de Grafische Industrie binnenkort afscheid neemt bij Amstel Graphics.

> Lees verder

Horizon HT-30 driesnijder voor Webprint.nlBij Fotoboekenfabrikant Webprint.nl is een Horizon HT-30 driesnijder geïnstalleerd. Daarmee zijn zij in staat een groot aantal verschillende formaten met variërende diktes van de albums te verwerken.

> Lees verder

Amstel Graphics - Hunkeler Tour

(vlnr) Charles Verier van Hunkeler, Rob de Kort, John Middelhoven, Sander de Waard,
Mathijs Renkema, Jan en Ian Ceelen, Gert en Jeroen Rothert, Herman Verlind en Dennis Tieman.


Amstel Graphics trekt er regelmatig op uit om samen met relaties fabrieken. Onlangs bezochten wij de fabriek van Hunkeler in het Zwitserse Wikon. Dat was opnieuw leerzaam en leverde volgens de deelnemers veel bruikbare informatie en input op.

> Lees verder

Showroom nieuws

Welkom in onze showroom in Amstelveen.

In onze showroom staan altijd nieuwe systemen opgesteld. Zo staan er onder andere een Horizon RD-4055 Stansmachine en een unieke combinatie tussen een Hunkeler papier afwikkelsysteem en een Horizon Stitchliner Digitaal. Alle nieuwe systemen – en ook aantrekkelijk geprijsde, goed gereviseerde occasions – staan voor demonstratie gereed.

U bent welkom in onze showroom in Amstelveen.
Stap gewoon binnen of bel 020 645 11 15.

Het lijkt nog ver weg, maar de tijd vliegt. In februari 2015 staan de Innovationdays weer op de internationale agenda. Amstel Graphics is daar vanzelfsprekend bij. Noteer de data alvast in uw agenda.

> Lees verder

Langs de Amstel

Onze nieuwsbrief ‘Langs de Amstel’ verschijnt ook op papier. Wilt u of uw collega deze nieuwsbrief met nog meer informatie ontvangen? Wij sturen u met alle plezier de gedrukte versie.

> Aanmelden

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Amstel Graphics.
Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.


© 2014 Amstel Graphics   Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC    Opmaak en distributie: Danto Creatieve Communicatie