Hunkeler en Horizon: het beste uit twee werelden

Jeroen Rothert (links) en Gert jr. bij de Hunkeler / Horizon hogesnelheid finishinglijn.

Bij Intermail in Nieuw Vennep staat sinds kort een complete hogesnelheid finishinglijn voor het verwerken van printproducties van de rol. Opvallend aan deze opstelling is de samenwerking tussen de systemen van de twee topmerken Hunkeler en Horizon.

> Lees verder

Nieuwe stitchliner en lamineermachine voor Hal Leonard MGB Digiprint

Frans van Huizen: ‘Met de aanschaf van een Horizon Stitchliner en een Komfi lamineermachine kunnen wij nu zelf boeken in een hoogwaardige kwaliteit produceren’.

De drukkerij van Hal Leonard MGB Digiprint, ’s werelds grootste uitgeverij van educatieve en populaire bladmuziek, heeft onlangs geïnvesteerd in nieuwe afwerkapparatuur: een Horizon Stitchliner 5500 en een Komfi Amiga 52 lamineermachine.

> Lees verder

Bewuste keuze Nic. Oud voor Hunkeler

De investering in de moderne inkjet technologie van Screen gaat natuurlijk verder dan de printer alleen.

Nic. Oud Direct Mail uit Heerhugowaard heeft voor de nieuwe Truepress Jet 520 HD van Screen gekozen voor de Hunkeler POPP6 systemen om het papier van de rol af te wikkelen en weer op te rollen voor verdere rotatieve verwerking. Sander de Waard: ‘De enorme snelheden van meer dan 200 meter per minuut, verschillende papiersoorten en gramsgewichten vragen nu eenmaal om een robuust afwikkel- en oprolsysteem. We hebben bewust voor Hunkeler gekozen’.

> Lees verder

Even voorstellen: John MiddelhovenDit keer komt in deze rubriek John Middelhoven aan het woord. John heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie, een groot deel van z’n carrière is hij werkzaam bij Amstel Graphics.

> Lees verder

Smart Binding SystemHet Horizon Smart Binding System is de meest complete oplossing voor het produceren van boeken in variabele formaten en met verschillende rugdikten. Het systeem verwerkt de input vanaf de rol tot en met het eindproduct. Er komen geen mensenhanden aan te pas.

> Lees verder

Amstel Graphics – Horizon Tour

Het Amstel Graphics gezelschap op bezoek bij de Horizon fabriek in Japan.

Amstel Graphics trekt er regelmatig op uit om samen met relaties fabrieken te bezoeken. Onlangs bezochten wij de beurs All-in-Print-China in Shanghai en de fabriek van Horizon in het Japanse Kyoto. Dat was opnieuw leerzaam en leverde volgens de deelnemers veel bruikbare informatie en input op.

> Lees verder

 

 

4 februari 2015
NBC, Nieuwegein

> Website

 

23 – 26 februari 2015
Luzern

> Website

 

10,11 en 12 maart 2015
Gorinchem

> Website

Langs de Amstel

Onze nieuwsbrief ‘Langs de Amstel’ verschijnt ook op papier. Wilt u of uw collega deze nieuwsbrief met nog meer informatie ontvangen? Wij sturen u met alle plezier de gedrukte versie.

> Aanmelden

 

© 2015 Amstel Graphics   Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC    Opmaak en distributie: Danto Creatieve Communicatie