Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.


Joint Book Services investeert in een Horizon BQ-470 en HT-1000

Dave van ’t Wout: ‘We maken nu z’n 43.000 exemplaren per maand op onze Horizon bindlijn’.

‘Bij Joint Book Services hebben we geïnvesteerd in een nieuwe Horizon BQ-470 en een HT-1000. Dat was nodig om binnen een twee uur tussen de 200 en 400 boeken te produceren en aan het CB te leveren’, zegt manager Dave van ’t Wout.

> Lees verder

Koopmans Zwanenburg werkt aan de toekomst

Frank Koopmans in de nieuwe ruimte.

Koopmans in Zwanenburg groeide uit z’n jasje en heeft daarom het pand verruimd. De extra ruimte wordt vooral voor sign ingericht.

> Lees verder

Horizon Academy

 

Horizon GmbH opende begin november vol trots het vernieuwde en vergrootte service centrum. De showroom werd uitgebreid van 525 m² naar 1100 m².

> Lees verder

Horizon SmartSlitter

 

De nieuwe Horizon SmartSlitter is het antwoord op de traditionele en tijdrovende afwerkprocessen. Volledige automatisering en zeer eenvoudige bediening, snelle omstelling tussen verschillende producties en minimalisering van productiefouten. Dat zijn de handelsmerken van Horizon.

> Lees verder

Hunkeler KrantenlijnHunkeler brengt een geheel nieuwe krantenlijn op de markt, waarmee het mogelijk is om vanaf de rol volledig variabel kranten te verwerken.

> Lees verder

Horizon groeit

Horizon groeit. Wereldwijd afgelopen boekjaar met 17%, in Europa met 39%! Op Drupa heeft Horizon een stand (1.400 m²) in Hal 6.

> Lees verderOp pad met een deel van de toekomst

Amstel Graphics met wederverkopers op bezoek bij Horizon.

Amstel Graphics heeft met wederverkopers – vertegenwoordigers uit Tsjechië, België, Slovakije, Bulgarije en Roemenië – een bezoek gebracht aan Horizon in Japan.

> Lees verder

Even voorstellen: Paul Thijssen

 

Dit keer komt in deze rubriek Paul Thijssen aan het woord. Paul ging in 1972 aan het werk. In 2007 kwam hij in dienst bij Amstel Graphics, waar hij nog altijd met veel plezier voor klanten service en onderhoud verleent.

> Lees verder

Los van Papier

Amstel Graphics sponsort Los van Papier, het grootste grafische nieuwjaarsfeest van ons land.

> Lees verder

KW Ambassadeursclub

Amstel Graphics steunt van harte de KW Ambassadeursclub, een initiatief om de jaarlijkse Kalanderwedstrijd in stand te houden.

> Lees verder

Langs de Amstel

Onze nieuwsbrief ‘Langs de Amstel’ verschijnt ook op papier. Wilt u of uw collega deze nieuwsbrief met nog meer informatie ontvangen? Wij sturen u met alle plezier de gedrukte versie.

> Aanmelden

 

© 2016 Amstel Graphics   Content: Peter Zwetsloot Communicatie | PZC    Opmaak en distributie: Danto Creatieve Communicatie