T +31 (0)20 645 11 15
 

Nieuw in het programma van AG Packaging: Kallfass Folieverpakkingsmachines

Kallfass folieverpakkingsmachines

AG Packaging – een specialistische afdeling binnen Amstel Graphics – vertegenwoordigt in Nederland exclusief de verpakkingsoplossingen van het gerenommeerde Duitse merk Kallfass. Of het nu gaat om boeken, dozen, flessen, kleding of zelfs pizza’s, met Kallfass kunnen wij alle vragen naar verpakkingsoplossingen beantwoorden.

De beste kwaliteit en een zeer hoge productiviteit

Kallfass is een modern Duits bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van folieverpakkingsmachines. Vanaf hoeklas-krimpcombinaties tot servo-gestuurde volautomaten in een grote variatie aan formaten, de machines van Kallfass kunnen elke uitdaging aan. Door innovatieve lastechnieken en het gebruik van duurzame onderdelen staan de Kallfass verpakkingsmachines garant voor de beste kwaliteit en een zeer hoge productiviteit.

Het leveringsprogramma van Kallfass bestaat uit:

L-Sealers
All-round folie verpakkingssystemen

Side sealers
Zijlas verpakkingssystemen voor krimpfolieverpakingen

Two side sealers
Dubbelzijdige verpakkingssystemen

Sleeve wrapper
Bundel verpakkingssystemen

Klik hier voor het leveringsprogramma van Kallfass.

Extreem energiezuinig

De verschillende Kallfass verpakkings- systemen onderscheiden zich door diverse in eigen huis ontwikkelde en gepatenteerde technieken. Eén daarvan is de extreem energiezuinige krimptun-nel. De warme lucht wordt grotendeels ´gerecycled´ en opnieuw in de tunnel geblazen. Samen met de effectieve isolatie zorgt dat voor een extreem laag energieverbruik.

Bij Kallfass verpakkingssystemen is het mogelijk om zowel met handmatige invoer alsook volledig automatisch producten te verpakken. Door het gebruik van een onderhoudsvrije kunststof gaasband vermijdt de tunnel merktekens aan de onderzijde van het product, vooral bij het gebruik van polyolefine-films.

Betrouwbaar

Kallfass verpakkingssystemen kenmerken zich door eenvoudig onderhoud en bedie-ningsgemak, goede toegankelijkheid en betrouwbaarheid. Kallfass weet hoe een verpakkingsmachine ontworpen moet worden. Er worden alleen hoogwaardige componenten en onderdelen gebruikt. Kallfass verpakkingssystemen zijn flexibel, zeer productief en de kwaliteit van de verpakkingen voldoet ruimschoots aan de door de klanten gestelde eisen.

Meer informatie over Kallfass verpakking? Bel 020 645 11 15