T +31 (0)20 645 11 15
NIEUWS

Amstel Graphics is importeur en wederverkoper van een grote variëteit aan toonaangevende merken en oplossingen in de traditionele grafische en digitale drukwereld. Wij zijn specialist in het leveren en onderhouden van een compleet print, print finishing en after press programma en staan bekend om onze jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap. Bovendien beschikken wij over een uitstekende service organisatie.

Lees verder

Tijdens Innovationdays werden wij onderscheiden als ‘Hunkeler dealer of the world’. Vlnr: John Middelhoven, Ian en Jan Ceelen en Rob de Kort

Innovationdays zeer succesvol

De Innovationdays, die van 27 tot en met 2 maart 2023 in het Zwitserse Luzern gehouden zijn, waren zeer succesvol. Er kwamen ruim 6.000 bezoekers vanuit alle werelddelen – waaronder 300 landgenoten – op hét Europese vakevenement voor print- en finishingprofessionals af. Tijdens de Innovationdays was er ook aandacht voor het 100-jarige jubileum van Hunkeler, de producent van paper processing oplossingen én initiator van deze vakbeurs, die over twee jaar – van 24 tot en met 27 februari 2025 – wegens succes herhaald wordt.

Fotoalbum   PrintMatters

Het verpakken van producten in papier is in trek. De vraag naar alternatieve verpakkingsmaterialen neemt toe en steeds meer klanten zijn om uiteenlopende redenen geïnteresseerd in duurzame verpakkingen in papier. Het mooie hiervan is dat Kallfass oplossingen in de aanslag heeft die direct inzetbaar zijn en direct aan de eisen van de klant kunnen voldoen. Want op verpakkingsmachines van Kallfass kunnen verpakkingsmaterialen van zowel papier als folie betrouwbaar worden verwerkt tot zakken of sleeves.

De nieuwste Langs de Amstel is geheel gewijd aan Horizon. In deze special komen vele oplossingen van ‘s werelds nummer 1 in finishing solutions aan bod. Ook is meer te lezen over het evenement Horizon Smart Factory dat van 18-22 oktober 2021 zal worden gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Connectable Factory Automation’. In de rubriek ‘Even Voorstellen’ komt Eijiro Hori, zoon van de oprichter en President van Horizon, aan het woord. Beslist interessant om te lezen!

Langs de Amstel

In 1922 startte Josef Hunkeler in het Zwitserse Wikon met een eenmanszaak voor de handel en verkoop van grafische machines. Toen zoon Franz in de voetsporen van zijn vader trad, ontwikkelde Hunkeler zich tot een internationale, toonaangevende leverancier van pre- en post-oplossingen voor digitaal printen en finishing. Inmiddels is de leiding overgaan naar de derde generatie, de zonen Stephan en Michel. Dat Hunkeler zich al zo lang op de wereldwijde markt weet te handhaven, heeft te maken met het feit dat het altijd een familiebedrijf is gebleven en tot op de dag van vandaag financieel onafhankelijk is.

‘Langs de Amstel’, de nieuwsbrief van Amstel Graphics, is niet meer weg te denken. Al vele jaren op rij verschijnt in het voor- en najaar een nieuwe uitgave. In de nieuwsbrief staan vooral de productinnovaties centraal. Daarnaast vertellen klanten graag waarom zij voor finishing oplossingen van Amstel Graphics gekozen hebben. De nieuwsbrief wordt nog ‘gewoon’ gedrukt en op verzoek toegestuurd of persoonlijk uitgereikt. Interesse? Mail naar: mail@amstelgraphics.com.

Wij zijn op zoek naar flexibele, veelzijdige technische duizendpoot. Ben jij een teamplayer, hou je van technische uitdagingen, ben je oplossingsgericht, heb jij affiniteit met papier en techniek en wil je graag in een leuk team met gedreven professionals bij een gezond bedrijf werken? Neem dan contact op en stuur je CV naar: mail@amstelgraphics.com

Vacature

Van 27 tot en met 2 maart 2023 worden in het Zwitserse Luzern voor de 14e keer de Innovationdays georganiseerd. Dit door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde evenement, is uitgegroeid tot het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa. Vanuit de hele wereld komen er print- en finishingprofessionals op af. Ook de belangstelling vanuit Nederland is traditioneel groot. De komende editie wordt met zekerheid een bijzondere, want dan wordt stilgestaan bij het 100-jarige jubileum van Hunkeler.

Nieuwsbericht   Innovationdays

PrintMatters

Van 21 tot en met 24 februari 2022 worden in het Zwitserse Luzern de Innovationdays georganiseerd. Voor grafische en printbedrijven en ook verpakkingsdrukkerijen is deze internationale vakbeurs – na drie jaar – opnieuw het epicentrum van de printindustrie. Het wordt de 14e editie van het door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde evenement. In 2022 viert de Zwitserse onderneming van de familie Hunkeler het 100-jarig bestaan. Deze mijlpaal zal tijdens het evenement niet onopgemerkt blijven.

Innovationdays

De Hunkeler Innovationdays (HID) die gepland stonden voor februari 2022 in Luzern worden met een jaar uitgesteld. De nieuwe datum is van 27 februari tot en met 2 maart 2023. Hunkeler – de initiator en organisator van deze populaire vakbeurs voor de printing industry – heeft deze beslissing moeten nemen omdat er nog teveel onzekerheden zijn als gevolg van Covid-19. Het betekent wel uitstel, maar zeker geen afstel!

Innovationdays

Van 18 tot 22 oktober 2021 wordt Horizon Smart Factory 2021 weer georganiseerd. Dit gebeurt in het Horizon Innovation Park (HIP) in Japan. Het thema van dit jaar is ‘Connectable Factory Automation’. Tijdens het evenement wordt gedemonstreerd hoe met automatisering de productiviteit nog verder kan worden vergroot en de kosten gereduceerd. Er werken twaalf toonaangevende partners aan HSF2021 mee. Dit evenement is dat middels live-uitzendingen ook volledig online te volgen is. Meer informatie volgt spoedig.

Bij Impress – 4DMS is een complete, nieuwe hardcover boekenbindlijn van het Italiaanse merk Zechini geïnstalleerd. ‘Wij willen onze klanten, naast softcover boeken, ook boeken met een harde band aanbieden. Met de komst van de Zechini lijn kunnen we die volledig in eigen huis maken. Dat wij voor Zechini gekozen hebben, is vooral een kwaliteitsissue. Na grondig testen werd bevestigd dat wij ons over de kwaliteit geen zorgen hoeven te maken, die is gewoon: top!’, zegt Harry Buisman van Impress – 4DMS.

Nieuwsbericht    Publicatie