T +31 (0)20 645 11 15
NIEUWS

Amstel Graphics is importeur en wederverkoper van een grote variëteit aan toonaangevende merken en oplossingen in de traditionele grafische en digitale drukwereld. Wij zijn specialist in het leveren en onderhouden van een compleet print, print finishing en after press programma en staan bekend om onze jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap. Bovendien beschikken wij over een uitstekende service organisatie.

Lees verder

Amstel Graphics gaat met het team kilometers maken tijden Drupa.

Drupa 2024. ‘Wij hebben er heel veel zin in en hopen je te spreken in Düsseldorf. Waar en wanneer? Daarvoor hebben wij deze handige afsprakenplanner ingericht. Daarin kun je aangeven met wie je uit ons team en waar (op welke stand) je wilt afspreken. Maak er gebruik van, wij kijken uit naar je komst.’
Wil je op een andere stand afspreken dan Horizon of Hunkeler? Neem dan contact met ons op. Zie daarvoor het overzicht van alle stands waar Amstel Graphics kan afspreken.

‘Gute Fahrt nach Düsseldorf!’

Afspraak maken

New solutions and lots of collaborations!

Horizon is heading to drupa, and we are bringing over 450 pieces of equipment with us for the event.

Has it really been 8 years?

We can't believe 8 years have passed since the last drupa. As we begin preparing for the return, our excitement is growing, our team is motivated, and our ever-changing industry is booming. We are thrilled to show what Horizon has to offer and be reunited with partners, customers and friends around the world. Shipping nearly 440 pieces of equipment has kept us busy here in Japan, and we can't wait to see everyone's hard work pay off in the booth.

We would like to start by saying a quick thank you to everyone for your hard work and support; it's going to be a great show!

Tijdens Innovationdays werden wij onderscheiden als ‘Hunkeler dealer of the world’. Vlnr: John Middelhoven, Ian en Jan Ceelen en Rob de Kort

Innovationdays zeer succesvol

De Innovationdays, die van 27 tot en met 2 maart 2023 in het Zwitserse Luzern gehouden zijn, waren zeer succesvol. Er kwamen ruim 6.000 bezoekers vanuit alle werelddelen – waaronder 300 landgenoten – op hét Europese vakevenement voor print- en finishingprofessionals af. Tijdens de Innovationdays was er ook aandacht voor het 100-jarige jubileum van Hunkeler, de producent van paper processing oplossingen én initiator van deze vakbeurs, die over twee jaar – van 24 tot en met 27 februari 2025 – wegens succes herhaald wordt.

Fotoalbum   PrintMatters

Het verpakken van producten in papier is in trek. De vraag naar alternatieve verpakkingsmaterialen neemt toe en steeds meer klanten zijn om uiteenlopende redenen geïnteresseerd in duurzame verpakkingen in papier. Het mooie hiervan is dat Kallfass oplossingen in de aanslag heeft die direct inzetbaar zijn en direct aan de eisen van de klant kunnen voldoen. Want op verpakkingsmachines van Kallfass kunnen verpakkingsmaterialen van zowel papier als folie betrouwbaar worden verwerkt tot zakken of sleeves.

De nieuwste Langs de Amstel is geheel gewijd aan Horizon. In deze special komen vele oplossingen van ‘s werelds nummer 1 in finishing solutions aan bod. Ook is meer te lezen over het evenement Horizon Smart Factory dat van 18-22 oktober 2021 zal worden gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Connectable Factory Automation’. In de rubriek ‘Even Voorstellen’ komt Eijiro Hori, zoon van de oprichter en President van Horizon, aan het woord. Beslist interessant om te lezen!

Langs de Amstel

In 1922 startte Josef Hunkeler in het Zwitserse Wikon met een eenmanszaak voor de handel en verkoop van grafische machines. Toen zoon Franz in de voetsporen van zijn vader trad, ontwikkelde Hunkeler zich tot een internationale, toonaangevende leverancier van pre- en post-oplossingen voor digitaal printen en finishing. Inmiddels is de leiding overgaan naar de derde generatie, de zonen Stephan en Michel. Dat Hunkeler zich al zo lang op de wereldwijde markt weet te handhaven, heeft te maken met het feit dat het altijd een familiebedrijf is gebleven en tot op de dag van vandaag financieel onafhankelijk is.

‘Langs de Amstel’, de nieuwsbrief van Amstel Graphics, is niet meer weg te denken. Al vele jaren op rij verschijnt in het voor- en najaar een nieuwe uitgave. In de nieuwsbrief staan vooral de productinnovaties centraal. Daarnaast vertellen klanten graag waarom zij voor finishing oplossingen van Amstel Graphics gekozen hebben. De nieuwsbrief wordt nog ‘gewoon’ gedrukt en op verzoek toegestuurd of persoonlijk uitgereikt. Interesse? Mail naar: mail@amstelgraphics.com.

Wij zijn op zoek naar flexibele, veelzijdige technische duizendpoot. Ben jij een teamplayer, hou je van technische uitdagingen, ben je oplossingsgericht, heb jij affiniteit met papier en techniek en wil je graag in een leuk team met gedreven professionals bij een gezond bedrijf werken? Neem dan contact op en stuur je CV naar: mail@amstelgraphics.com

Vacature

Van 27 tot en met 2 maart 2023 worden in het Zwitserse Luzern voor de 14e keer de Innovationdays georganiseerd. Dit door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde evenement, is uitgegroeid tot het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa. Vanuit de hele wereld komen er print- en finishingprofessionals op af. Ook de belangstelling vanuit Nederland is traditioneel groot. De komende editie wordt met zekerheid een bijzondere, want dan wordt stilgestaan bij het 100-jarige jubileum van Hunkeler.

Nieuwsbericht   Innovationdays

PrintMatters