T +31 (0)20 645 11 15
NIEUWSBERICHTEN

Intermail kiest voor Hunkeler afwikkelen en oprollen

Intermail kiest voor Hunkeler afwikkelen en oprollen

Jeroen Rothert (links) en Edwin Schavemaker bij de nieuwe Hunkeler POP Rewinder.
Beeld: Giuseppe Toppers, Danto

Intermail uit Nieuw‐Vennep heeft voor en achter de nieuwe Océ ColorStream 3200 van Canon gekozen voor Hunkeler POP systemen om het papier aan de rol af te wikkelen en weer op te rollen voor verdere rotatieve verwerking. 'Dat is een bewuste keuze geweest', zegt adjunct directeur Jeroen Rothert. 'Onze investering in de moderne inkjet technologie gaat natuurlijk verder dan de printer alleen. De enorme snelheden van meer dan 200 meter per minuut, verschillende papiersoorten en gramgewichten vragen om een robuust afwikkel‐ en oprolsysteem. Dat de Hunkeler systemen daaraan voldoen, weten we uit eigen ervaring. Daarom was het niet zo moeilijk om voor onze 'white paper factory' opnieuw voor de Zwitserse precisie van Hunkeler te kiezen. Daarbij speelt het ook mee dat Hunkeler in Nederland vertegenwoordigd wordt door Amstel Graphics. Wij kunnen het ons niet veroorloven dat systemen stilstaan. Als de nood aan de man is, moet het probleem direct verholpen worden. Amstel Graphics heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Dat maakte onze keuze voor Hunkeler nog bewuster'.

Over Intermail

Intermail ontzorgt en regelt voor klanten het totale transactie‐ en direct mailtraject. Vanaf de voorbereiding tot en met het ter post bezorgen. Dat is het werkterrein waar Intermail een actieve rol speelt. Kernactiviteiten zijn: bestandverwerking, het printen, snijden/vouwen en couverteren tot en met formaat C4 van documenten en het adresseren en (folie)verpakken van magazines, periodieken en tijdschriften. Intermail bestaat dit jaar 45 jaar en is uitgegroeid tot één van de grotere spelers op de Nederlandse transactie‐ en direct mailmarkt. Jaarlijks verwerkt Intermail voor klanten meer dan 300 miljoen mailpieces met een team van ruim 100 mensen en vanuit twee locaties in Nieuw‐ Vennep. Intermail is gecertificeerd voor ISO 27002 (Informatiebeveiliging), ISO 9001 (Kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (Milieumanagement).

Meer informatie: www.intermail.nl

Over Amstel Graphics

Amstel Graphics heeft zich ontwikkeld van een traditioneel grafische machinehandel naar een totaal dienstverlener van pre en afterprint oplossingen. Amstel Graphics vertegenwoordigt een breed scala aan gerenommeerde merken en systemen, die in verschillende productieomgevingen in de grafische, print‐ en verpakkingsindustrie worden gebruikt. Naast verkoop en onderhoud is de inbreng van kennis en ervaring een belangrijk handelsmerk van Amstel Graphics. Er werken 20 mensen bij de onderneming, die gevestigd is in Amstelveen.

Meer informatie: www.amstelgraphics.com


MEER INFORMATIE

Jan Ceelen, directeur  |  Amstel Graphics
M. 06 22 92 48 41
T. 020 645 11 15
mail@amstelgraphics.com