T +31 (0)20 645 11 15
NIEUWSBERICHTEN

Control Media boekt tijdwinst met Horizon Stitchliners

Control Media boekt tijdwinst met Horizon Stitchliners

Leon van Nunen (links) en Gunter Waumans van Best‐Matic (Beeld: Giuseppe Toppers, Danto)

Control Media uit Wildert (België) heeft onlangs kort na elkaar twee Horizon Stitchliner verzamelhechters gekocht. ‘Dat scheelt ons in de afwerking van brochures heel veel tijd’, zegt algemeen directeur Leon van Nunen. ‘Met de komst van de nieuwe Stitchliners hebben we een processtap, het vouwen, kunnen elimineren. Voorheen werd het papier vaak eerst gesneden en de katernen apart gevouwen op een vouwmachine, voordat de verzamelhechter er complete brochures van maakte. In de Stitchliner verzamelhechters worden de vellen vergaard, gerild, gevouwen, geniet en vervolgens schoongesneden. De unieke manier van vouwen zorgt ervoor dat er een ‘mooi vlak’ eindproduct ontstaat. Het elimineren van offline vouwproces in combinatie met een volledige automatisering van de Stitchliner zorgen ervoor dat er veel tijdwinst wordt geboekt. Dat merken onze klanten aan de levertijd en wij in onze marge’.

Over Control Media

Control Media is gevestigd in een modern hightech pand in het Belgische Wildert, net over de grens bij Roosendaal. Bij Control Media werkt een mix van Nederlandse en Belgische / Vlaamse medewerkers, 50 in totaal. Bijna 90% van de drukwerk wordt afgezet in de Nederlandse markt. Er wordt zeven dagen per week, 24 uur per dag geproduceerd. Control Media heeft zich toegelegd op het vervaardigen van brochures, magazines en catalogi tot middelgrote oplage. De complete productie – drukken, veredelen, afwerken, adresseren, verpakken tot en met het ter post bezorgen – vindt plaats onder één dak. Control Media is gecertificeerd voor ISO 9001 (Kwaliteitsmanagement), ISO 14001 (Milieumanagement), ISO 12647 (Kleuren standaardisatie / Colour management) en beschikt over het FSC en PEFC certificaat.

Meer informatie: www.controlmedia.eu

Over Amstel Graphics

Amstel Graphics heeft zich ontwikkeld van een traditioneel grafische machinehandel naar een totaal dienstverlener van pre en afterprint oplossingen. Amstel Graphics vertegenwoordigt een breed scala aan gerenommeerde merken en systemen, die in verschillende productieomgevingen in de grafische, print‐ en verpakkingsindustrie worden gebruikt. Naast verkoop en onderhoud is de inbreng van kennis en ervaring een belangrijk handelsmerk van Amstel Graphics. Er werken 20 mensen bij de onderneming, die gevestigd is in Amstelveen.

Meer informatie: www.amstelgraphics.com


MEER INFORMATIE

Jan Ceelen, directeur  |  Amstel Graphics
M. 06 22 92 48 41
T. 020 645 11 15
mail@amstelgraphics.com