T +31 (0)20 645 11 15
NIEUWSBERICHTEN

Hunkeler Innovationdays 2019

Hunkeler Innovationdays 2019

Innovationdays het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa.

Van 25 tot en met 28 februari 2019 worden in het Zwitserse Luzern voor de 13e keer de Innovationdays georganiseerd. Dit door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde tweejaarlijkse evenement, is uitgegroeid tot het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa. Vanuit de hele wereld komen er printprofessionals op af. Ook de belangstelling vanuit Nederland is groot. De editie van 2017 trok ruim 250 landgenoten, goed voor bijna 5% van het totaal aantal bezoekers.

De kracht van het evenement is dat op een overzichtelijke beursvloer alle toonaangevende printermerken vertegenwoordigd zijn. Die laten hun laatste innovaties zien. De Innovationdays is in 2019 hét vakevenement voor printprofessionals in Europa. Voor grafische en printbedrijven en ook verpakkingsdrukkerijen, is Luzern in februari 2019 het epicentrum van de printindustrie.

De Innovationdays in Luzern zijn, indien er vooraf geregistreerd wordt, gratis toegankelijk.

Meer informatie: http://innovationdays.hunkeler.ch

Over Amstel Graphics

Amstel Graphics is een totaal dienstverlener van pre- en afterprint oplossingen. Amstel Graphics vertegenwoordigt een breed scala aan gerenommeerde merken en systemen, die in verschillende productieomgevingen in de grafische, print- en verpakkingsindustrie worden gebruikt. Naast verkoop en onderhoud is de inbreng van kennis en ervaring een belangrijk handelsmerk van Amstel Graphics. Er werken 20 mensen bij de onderneming die gevestigd is in Amstelveen.

Meer informatie: www.amstelgraphics.com


MEER INFORMATIE

Ian Ceelen  |  Amstel Graphics
T 020 645 11 15  |  ian.ceelen@amstelgraphics.com