T +31 (0)20 645 11 15
NIEUWSBERICHTEN

Hunkeler Innovationdays 2023

Innovationdays het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa.

Innovationdays het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa.
Beeld Giuseppe Toppers | Danto

Van 27 tot en met 2 maart 2023 worden in het Zwitserse Luzern voor de 14e keer de Innovationdays georganiseerd. Dit door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde evenement, is uitgegroeid tot het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa. Vanuit de hele wereld komen er print- en finishingprofessionals op af. Ook de belangstelling vanuit Nederland is traditioneel groot.

De laatste editie van Innovationdays was in 2019. Normaal gesproken wordt het evenement om de twee jaar gehouden, maar dat was tussentijds niet mogelijk. Er wordt dan ook met extra veel interesse naar de komende editie uitgekeken. De kracht van het evenement is dat op een overzichtelijke beursvloer alle toonaangevende printermerken vertegenwoordigd zijn. Die laten hun laatste innovaties zien.

De Innovationdays beloven, net als voorgaande keren, wederom hét vakevenement voor print- en finishingprofessionals te worden. Voor grafische en printbedrijven en ook verpakkingsdrukkerijen, is ‘Messegelände Luzern’ in februari 2023 dan ook weer het epicentrum van de printindustrie. De komende editie wordt met zekerheid een bijzondere, want dan wordt stilgestaan bij het 100-jarige jubileum van de Zwitserse producent van paper processing oplossingen. Inmiddels staat de derde generatie, de broers Stephan en Michel Hunkeler, aan het roer van het familiebedrijf, waar wereldwijd 280 mensen werken.

Innovationdays zijn, indien er vooraf geregistreerd wordt, gratis toegankelijk.

Meer informatie: https://www.innovationdays.com/en/

Over Amstel Graphics

Amstel Graphics is een totaal dienstverlener van pre- en afterprint oplossingen. Amstel Graphics vertegenwoordigt een breed scala aan gerenommeerde merken en systemen, die in verschillende productieomgevingen in de grafische, print- en verpakkingsindustrie worden gebruikt. Naast verkoop en onderhoud is de inbreng van kennis en ervaring een belangrijk handelsmerk van Amstel Graphics. Er werken 20 mensen bij de onderneming die gevestigd is in Amstelveen.

Meer informatie: https://www.amstelgraphics.com


MEER INFORMATIE


Ian Ceelen  |  Amstel Graphics  |  T 020 645 11 15  |  ian.ceelen@amstelgraphics.com